0172-820204

image image

Royal Class

De touringcars van Bas Travel zijn standaard uitgerust op basis van Royall Class. Standaard hebben al onze bussen dubbele beglazing, toilet (voor noodgevallen), koelkast, nooddeur, luchtvering, airconditioning en stereo geluidsinstallatie.

Vervoer
Royal class touringcarvervoer 
Kies net als de meeste van onze gasten ervoor om met onze Royal Class Touringcar mee te gaan. Je reist per zogenaamde nachtpendel naar je bestemming. Je komt lekker vroeg aan en vertrekt pas eind van de dag. Zo haal je het maximale uit je vakantie en heb je 2 eigenlijk extra vakantiedagen! Let op: Reizen per Royal Touringcar is alleen mogelijk bij een verblijf van dinsdag t/m dinsdag.Je vertrekt namelijk op maandag aan het einde van de ochtend al richting Italie. Onderweg kijk je een filmpje, pak je een drankje of doe je even je ogen dicht. Lekker ontspannen en zeer comfortabel. Ondertussen maak je alvast kennis met je medereisgenoten. Op dinsdagochtend komen jullie fit en uitgerust aan en staat de reisleiding klaar met een ontbijtje om jullie te verwelkomen.De terugreis is op dinsdagavond, zodat je op woensdag weer aankomt in Nederland.

De voordelen van reizen met onze Royal Class Touringcar
Extra ruime zitplekken en comfortabele stoelen
Zak achterover in de kussens en laat je rijden. Dat is royal class reizen !

Vers ontbijtje staat voor je klaar bij aankomst
Een heerlijk belegd broodje met een kopje koffie, thee of een glaasje sap. Een goed begin van de vakantie en helemaal gratis! Koffie en thee ja natuurlijk.

2 dagen extra vakantie
’s Nachts reizen is wel zo efficiënt. Je komt ’s ochtends als een van de eersten aan en gaat ’s avonds als een van de laatsten weg. Van begin tot eind ontspannen en uitgerust!

Opstapplaatsen en tijden
De opstapplaatsen in Nederland Amsterdam, Houten, Eindhoven en Maastricht voor Italie en spanje. de opstapplaatsen voor Kroatie zijn Amsterdam, Houten, Eindhoven en Heerlen.  De exacte opstaptijden en adressen ontvang je bij je reispapieren ongeveer een week voor vertrek. Let op, het vertrek vanuit Nederland is op maandag, terugkomst in Nederland is op woensdag!