0172-820204

image image
boek nu v
Reis omschrijving Reis details Locatie Activiteiten Boeken

Weekend Ardennen
Outdoor weekend

Tijdens dit weekend verblijf je in een Coco sweet aan het water  met echt bed en matrassen op basis van halfpension. De maaltijden zijn inbegrepen evenals koffie, thee en melk tijdens de maaltijden. Én de volgende activiteiten zijn inbegrepen: Klimmen en klauteren in onze eigen steengroeve Carriënta, kano varen en een hike langs de Ninlingspo.

Een heerlijk actief weekend in de Ardennen.  Iedereen is van harte welkom! Met z'n allen en onder deskundige begeleiding gaan we een fantastisch weekend beleven. Wat is er mooier dan samen actief bezig zijn in de schitterende natuur?!

Op zaterdag gaan we naar Carriënta Outdoordome waar we de hele dag gaan klimmen, abseilen, tokkelen en nog veel meer. Op zondag gaan we in 2- of 3-persoons kajaks de rivier op en maken een prachtige tocht door de Ardennen. Ook maken we deze dag een prachtige wandeling door de bossen, waar we genieten van de omgeving, de natuur en de mooie vergezichten.

Op slechts een half uurtje rijden van Maastricht, midden in de natuur van de Ardennen ligt camping Olympia, pal aan de kronkelende rivier de Amblève. Deze camping is populair onder (voornamelijk Nederlandse) outdoor gasten maar natuurlijk kun je hier ook lekker relaxed kamperen. De bar met restaurant is een grote huiskamer. Er is een lange bank waar je lekker op kunt relaxen. Je kunt er tv kijken, er staan pooltafels, airhockey,  een voetbaltafel. De camping wordt geleidt door (een Nederlands sprekend) team, zij begeleiden de outdoor activiteiten en zorgen op de camping voor het schoonmaken en de horeca. Ze staan, samen met de reisleiding van Bas Travel, voor jullie klaar, zodat jullie kunnen genieten van een topvakantie!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).Camping Olympia ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps met winkels, supermarkt, restaurants en de grotten van Remouchamps.Camping Olympia

Omgeving: Tussen de bossen, in het hart van de Belgische Ardennen, net onder Luik ligt Remouchamps. Hier zijn supermarkten, wandelroutes, een ijssalon en natuurlijk de beroemde grotten van Remouchamps! In het dichtbij gelegen gezellige, toeristische dorpje Aywaille kun je lekker shoppen in de kleine winkeltjes met leuke kleding en snuisterijen of genieten van een drankje op een van de vele gezellige terrasjes. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om leuke activiteiten te doen. Je hoeft hier dus absoluut niet stil te zitten. Aan de rand van het dorpje Aywaille ligt een binnenzwembad met daarbij een grote speeltuin met moderne speeltoestellen. Hier kunnen je kinderen zich lekker een paar uur uitleven terwijl jij op een bankje in het zonnetje zit.

Ligging: Camping Olympia ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps met winkels, supermarkt, restaurants en de grotten van Remouchamps.

Faciliteiten: Receptie met Nederlands sprekend personeel, een sanitairblok met meerdere toiletten en gratis warme douches, wasmachine, omheinde speeltuin, voetbal- en volleybalveld, kampvuurplaats, fietsverhuur, tafeltennistafels, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, air hockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar, centrale parkeerplaats.. Aan het einde van de dag kun je gezellig op het terras zitten om van een drankje te genieten. 's Avonds wordt vaak een dvd gedraaid in de gezellige lounge waar je onderuit kunt hangen op zitzakken.

Accommodatie: Je overnacht in een 2-persoons Coco sweets met aparte slaapkamers. De Coco sweets van de deelnemers aan deze reis staan gezellig bij elkaar en aan het water. . Je trekt de hele week samen met deze groep op. Vlakbij de Coco sweets is een aparte kampvuurplaats.

Verzorging: Het verblijf is op basis van volpension vanaf het diner op de aankomst dag t/m het ontbijt op de vertrekdag. Bij het ontbijt en de lunch wordt koffie, thee en melk geserveerd. Frisdranken, bier en wijn zijn voor eigen rekening. De maaltijden zijn in buffetvorm met op de zaterdag een gezellige bbq met afsluitend een kampvuur. 

Lakenpakket: Wij zorgen dan dat er een dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop en hoeslaken aanwezig is. Dit zijn verplichte kosten van € 9,50 p.p 

Vervoer: de reis is op basis van eigen vervoer. Er is gelegenheid om jouw auto te parkeren op de parkeerplaats van de camping. Kom je per trein dan kunnen wij je ophalen van station Aywaille.Programma

 

Vrijdag: 
Aankomst tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Als je je meld bij de bar dan krijg je jouw coco sweet toegewezen. Als iedereen is gearriveerd is er een welkomstmeeting in het restaurant waarbij je kennis kunt maken met je medereizigers en de instructeurs. 's Avonds kun je een drankje drinken in de bar of bijvoorbeeld een potje poolen.

Zaterdag:
Na het ontbijt vertrekken we per busjes naar Carriënta Outdoordome waar we de hele dag in touw zullen zijn. De volgende onderdelen zullen onder andere aan bod komen: via ferrata/klettersteig, diverse touwbruggen, bushwalk, tokkelbaan, netklimmen, boulderen, abseilen en boogschieten. Rond het middaguur genieten we van een welverdiende lunch. Aan het einde van de middag drinken we samen nog wat in de outdoorbar alvorens we weer per busje naar de camping gaan. 's Avonds staat er een heerlijke barbecue voor jullie klaar. Daarna kun je darten, tafelvoetbalen of neem deel aan de Belgische bierproefavond (€ 15 per strippenkaart)

Zondag:
Na een heerlijk ontbijtbuffet starten we met een adventure walk met gps. De lunch wordt in het restaurant van de camping genoten en daarna gaan we kajakken. In 2- of 3-persoonskajaks gaan we de rivier op voor een mooie tocht waarbij we de Ardennen vanaf het water bezichtigen.
Aan het einde van de middag vindt de uitreiking van de outdoorkondes plaats en rond 17.00 vetrekken we weer richting Nederland.Boeken

G = Gegarandeerd vertrek

Klik op de knop met prijs om verder met de boeking te gaan.

Aantal Accommodatie 23-10
3 dagen 1 pers Coco Sweet € 159
10 dagen
17 dagen
Inclusief:

Verblijf in een coco sweet
Lakenpakket met vooraf opgemaakte bedden
Outdooractiviteiten in programma
Welkomstmeeting
Verblijf op basis van halfpension
Nederlands sprekend activiteitenteam
Exclusief:

Reserveringskosten: 31.50
Maaltijden en dranken
Toeristenbelasting,milieuheffing
Verzekeringen
Toeslagen/bij te boeken opties:

Lakenpakket: € 9.5


Ter plaatse:

Lokale heffingen p.p.p.n.: € 3
Extra informatie:

Deze boeking valt onder STO Garant
boek nu v