Contact   0172-820204
klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

Nederland Strand Maaslanden Camping 8 dagen 15-18 jaar

Uniek gelegen op een schiereiland in het Land van Maas & Waal ligt locatie Strand Maaslanden. Het glooiende terrein omringd door strand en water biedt veel privacy. Het schiereiland biedt vele mogelijkheden voor leuke, sportieve en uitdagende activiteiten.

Tijdens deze week maak je kennis met een prachtig stukje Nederland en ga je op pad met de reisleiding voor super leuke activiteiten. Het kampeerterrein ligt direct aan het water en als je s ochtends aan het ontbijten bent heb je een mooi uitzicht over het water.  

Het terrein is onderdeel van watersportrecreatiegebied De Gouden Ham bij de plaatsen Appeltern en Maasbommel. Gelegen in de driehoek Nijmegen, Tiel, den Bosch is deze locatie goed bereikbaar. De Gouden Ham beschikt over een mooi stukje natuur met struinwandelpaden, 400 ha. grote waterplas, diverse eilandjes en zandstranden.

Op het schiereiland is een groot Strandpaviljoen dat eventueel beschutting kan bieden bij slecht weer. Dit paviljoen ligt op zo’n 400 mtr afstand van het kampeerterrein. Je kunt hier lekker relaxed zitten voor het nuttigen van een drankje, ijsje of tussendoortje.

De reis is een all-in reis, inclusief activiteiten/excursies, maaltijden, drinken en tussendoortjes. 

Bij het programma kan je zien wat je allemaal gaat doen tijdens deze reis!

Land:
 Nederland
Streek: Gouden Ham / Maaslanden
Plaats: Appeltern
Vanaf Utrecht: 70 Km
Valuta: Euro


Omschrijving

Je verblijft tijdens deze reis op het schiereiland en camping strand Maaslanden!

Omgeving:
De camping is gelegen op een schiereiland, in het recreatiegebied de Gouden Ham. Het glooiende landschap wordt omring door water en strand.

Ligging:
De locatie is centraal gelegen in de driehoek van Nijmegen, Tiel en Den Bosch, nabij het gezellige plaatsje Appeltern.

Faciliteiten
:
Op locatie zijn er voldoende (nieuwe) douche- en toiletgelegenheden. Er is een groepstent aanwezig waar de gehele dag door gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er een gezellig strandpaviljoen aanwezig, met een mooi uitzicht over het water en strand.

Je tent:
Je overnacht in een 2/3 -persoons  bungalowtent op indeling met echte bedden. Je kunt er ook voor kiezen om een tent alleen te boeken, je betaalt hiervoor een toeslag van € 75,- Er is stroom en verlichting in de tent. In het kamp zijn voor iedereen tafels en stoelen aanwezig.

Verzorging:
Het verblijf op strand Maaslanden is inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd, zoals omschreven in het programma. De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm.

Zelf meenemen 
Slaapzak, Hoeslaken, kussen en sloop, thee en handdoek, zaklamp en rugzak. 

 


Activiteiten

In de reissom zijn al een aantal activiteiten inbegrepen dit zijn:

Struin wandeling                                                                 
Kano varen
Low Ropes parcours en klimmen op de klimtoren.           
Banaanvaren
Gebruik Atb fietsen gehele week                                      
Motorboot varen
Kampvuur en filmavond                                                     
Fietstocht door Brabant met een bezoek aan de plaatsje Megen en Ravenstein

Het weekprogramma op strand Maaslanden kan er ongeveer zo uitzien:

Zaterdag
Rond de middag kom je aan op Camping Maaslanden. Er staat een lekkere lunch voor je klaar. en we nemen samen het weekprogramma door. In de middag gaan we de omgeving en het strand verkennen. Neem je zwemspullen mee want je kunt al lekker een verkoelende duik nemen als je wilt. 's Avonds organiseert de reisleiding een welkomstdiner. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennismaken met je medereizigers en de reisleiding.

Zondag  
Het is pas de tweede dag van de vakantie, maar op deze dag houden we een rustdag. De reisleider organiseert een leuke Bijbelstudie, waar je op een leuke manier in gesprek kan gaan over wat het geloof voor jou in houdt. In de middag is er tijd om even lekker te voetballen, volleyballen of een struin wandeling (over een bruggetje, door de weilanden) te maken door de omgeving.

Maandag
We staan op tijd op op. We genieten van een lekker ontbijt. Als iedereen de maag gevuld heeft gaan we een dag kano varen. Eerst krijgen we instructie. Daarna gaan we langs de prachtige omgeving een stuk peddelen. Bij een mooi strandje genieten we van onze lunch en kunnen we nog snorkelen. In de avonduren maken we een gezellig kampvuur.

Dinsdag
Vandaag een dagje actief bezig zijn op de camping. Na een lekker ontbijt trekken we erop uit om onze kunsten te vertonen op het low rope parcours en daarna voor de echte waaghalzen op de 7,5 mtr hoge klimtoren.  In de middag gaan we bij de waterskischool gelegen tegenover de camping met de gehele groep banaanvaren. Fun, snelheid en een hoop lol!

Woensdag
Een drukke dag voor de boeg. Vandaag staat een bezoek aan het leuke stadjes Megen en Ravenstein op het programma. Op de ATB fiets vertrekken we naar het plaatsje Megen en deze is gelegen direct aan de overzijde van de Maas bij Appeltern en beschikt over een zeer rijke historie. Het pittoreske plaatsje heeft diverse bezienswaardigheden zoals het Acropolis, Klooster Franciscanen, Klooster Clarissen, Hof van lof en nog vele anderen. 

Even verderop aan de Brabantse kant van de Maas ligt de vestingstad Ravenstein. Hier loopt men door eeuwenoude straten en langs monumentale panden waar aan de hand van bijzondere plekken de geschiedenis weer tot leven komt.

Donderdag
Een heerlijke relax dag op het strand. In de avonduren gaan we gezellig BBQ en en kampvuur op het strand.

Vrijdag
Met onze Giethoornse motorbootjes een gezellig dagje op het water beleven. Onderweg kom je veel passanten-steigers tegen waar je van boord kunt gaan om aan wal te gaan picknicken of om te zwemmen. Het motorbootje is eenvoudig te bedienen.

Zaterdag
S Morgens ontbijten en je spullen inpakken. Daarna nog even de adressen uitwisselen met je vakantievrienden en dan zit de week er weer op.

 G = Gegarandeerd vertrek

Boeken

Aantal Accommodatie 06-07 13-07 20-07 27-07 03-08 10-08 17-08
8 dagen 1 pers Bungalette tent, op indeling, met echte bedden € 279 € 289 € 299 € 299 € 299 € 289 € 279
2 pers Bungalette tent, op indeling, met echte bedden € 279 € 289 € 299 € 299 € 299 € 289 € 279

Inclusief:
Activiteiten zoals vermeld in programma
Verblijf in bungalettetent met echt bed
Alle maaltijden, dranken en tussendoortjes
Toeristenbelasting
Reisbegeleiding 1 op 8
Campingkosten

Exclusief:
Verzekeringen

Toeslagen/bij te boeken opties:
Alleengebruik tent - € 75