Contact   0172-820204
klein logo klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

Over BAS Travel

De missie van BAS Travel

BAS Travel organiseert betaalbare vakanties, breaks en events in eigen sfeer, waarbij zij haar gasten gelegenheid geeft te genieten van alles tussen luieren en activiteit.

BAS Travel organiseert haar reizen specifiek voor christelijke jongeren, zodat zij gemakkelijk en met gelijke gedachten met elkaar in contact komen.

De niet alledaagse outdooractiviteiten worden begeleid door kundige, ervaren begeleiders en zijn er op ingericht de gasten een spannende ervaring te bieden in een bijzondere, unieke omgeving en fraaie natuurgebieden. BAS Travel ziet de natuur als haar werkplek, waar zij zuinig mee omgaat. Dat vraagt zij ook van haar gasten.

 

BAS Travel sponsort ZOA Vluchtelingenzorg!

Bas Travel sponsort het Walk4Water-project van ZOA Vluchtelingenzorg. ZOA Vluchtelingenzorg geeft hulp aan mensen die door oorlogen of natuurrampen vluchteling zijn geworden. Zij doen dat vanuit een christelijke identiteit. Het project Walk4Water gaat voor schoon drinkwater in Myanmar! Veel activiteiten van Bas Travel vinden plaats op of in het water, zoals kajakken, raften en canyoning. Veel deelnemers verbazen zich er dan ook over dat je dit water meestal gewoon kan drinken, want drinkwater komt toch uit de kraan? Beschikken we in Europa over vele schone bergriviertjes met drinkbaar water, in Myanmar is het geheel anders. Bas Travel vindt het dan ook belangrijk dat er tijdens vakantie bij stilgestaan wordt dat niet alles van zelfsprekend is. Daarom sponsort Bas Travel Walk4Water en gaat er van elke boeking een bedrag en de opbrengst van de collecte tijdens de reizen van Bas Travel naar het Walk4Water project Water en sanitatie in Myanmar!

Zelf in actie komen? Loop dan mee voor schoon drinkwater in Myanmar, voor meer info kijk op: www.walk4water.nl