Contact   0172-820204
klein logo klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

Over BAS Travel

Christelijk karakter

Een christelijke vakantie boek je niet zomaar, je kiest voor een vakantie in een eigen christelijke sfeer. Samen met je medereizigers genieten van al het moois dat God ons heeft gegeven en elkaar en God ontmoeten tijdens de avondsluitingen en bijbelstudies, dat is de basis van een vakantie bij Bas Travel! Het bijzondere aan een vakantie aan Bas Travel is dat, hoewel de deelnemers uit verschillende gemeenten en kerken komen, toch iedereen elkaars opvattingen respecteert en dat levert mooie gesprekken op.

In het drukke weekprogramma van de reizen zijn we lekker bezig in de natuur, reizen we van de ene plek naar de andere of genieten we van het zonnetje aan een azuurblauwe baai. De zondag houden we uiteraard vrij voor een dienst, gaan we eventueel naar een lokale kerk en is er een bijbelstudie.

Tijdens de reis verwachten we van de deelnemers dat zij de christelijke normen en waarden respecteren. Dit uit zich ondermeer in: dat er niet door ongehuwde deelnemers van verschillend geslacht samen geslapen wordt, een goede en respectvolle omgang met andere deelnemers, geen drugsgebruik en verantwoord alcoholgebruik.