Contact   0172-820204
klein logo klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

BAS Travel - Boekings informatie

Reisverzekering

Reisverzekering:
BAS Travel heeft haar reisverzekering onder gebracht bij Allianz Verzekeringen, de specialist in reis- en annuleringsverzekeringen. De alarmcentrale van Allianz is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in geval van nood. In sommige landen zijn er centers, waardoor er hulp op locatie is.

We bieden een drietal reisverzekeringen aan:

Reisverzekering Europa B
Een standaard reisverzekering die geen outdooractiviteiten dekt, maar wel een zeer uitgebreide dekking heeft voor overige zaken. De uitkering bij bijv. diefstal en verlies van je bagage is hoger dan bij een standaard reisverzekering. De kosten hiervoor zijn 2,01 per dag(incl. assurantiebelasting).

Bekijk hier de voorwaarden van de reisverzekering

Adventure en Survival verzekering:
De reisverzekering dekt outdooractiviteiten zoals rotsklimmen, canyoning en raften. Ga je op reis en ter plaatse outdooractiviteiten dan dien je deze reisverzekering af te sluiten. Naast deze sporten is het tevens een normale reisverzekering die bagage enz. verzekerd. De kosten hiervoor zijn 1,81 per dag (incl. assurantiebelasting).

Bekijk hier de voorwaarden van de Adventure en Survival verzekering

Reisverzekering met Europa B met wintersportdekking
Zelfde dekking als reisverzekering Europa B, maar nu uitgebreid met een dekking voor wintersporten. De kosten hiervoor zijn 3,12 per dag (incl. assurantiebelasting).

Beide verzekering zijn exclusief de (eenmalige)poliskosten van 4,52.

Voor vragen over de verzekeringen kan je ons altijd even bellen of mailen, we helpen je graag met het maken van een goede keuze!