Contact   0172-820204
klein logo klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

BAS Travel - Boekings informatie

Activiteiten

Onze activiteiten zijn in principe voor ieder gezond mens te doen. Wedstrijden zijn op fysieke onderdelen als mountainbiken en klimmen niet toegestaan, dus of je nu een goede of wat minder goede conditie hebt doet er niet zoveel toe. En je zult zien dat ieder zo zijn (wellicht onverwachte) prestatie zal verrichten. Maar.. Ben je 2.10 meter lang, dan kan het zijn dat je niet in een normale kano past. Of heb je een grote maat, dan past een standaard klimgordel niet. Bas Travel heeft van alle sport- en veiligheidsmaterialen ook de grootst en kleinst gemaakte maten en modellen in gebruik, maar als dat niet past, dan kan het zo zijn dat je dat onderdeel helaas even over moet slaan.

In onze programma's staan vaak veel activiteiten per dagdeel ingepland. Als je reisgezelschap vlot en sportief is kun je al deze activiteiten binnen het dagdeel doorlopen. Je zult kunnen begrijpen dat iemand met hoogtevrees de hindernissen wellicht iets minder snel neemt. Is je groep minder sportief? Een heel gezellige groep? Een kopje koffie langer in de zon zitten? Je bent hier óók om te genieten dus dat is allemaal geen probleem. Maar is je groep dus niet 'snel en sportief' dan is er natuurlijk kans dat je in het programma iets achter komt te lopen. Jullie begeleider zal dan in overleg met jullie keuzes maken. Zo kan het programma flexibel en met voldoende ruimte voor iedereen uitgevoerd worden.

Het vervoer tussen de verschillende activiteiten zit in de genoemde programma's inbegrepen. Bas Travel gebruikt hier veelal een (transfer) bus voor.

Om deel te kunnen nemen aan onze (outdoor-) activiteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een klein formuliertje in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. Bas Travel zal je nooit de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!