Contact   0172-820204
klein logo klein logo

BAS - Beach, Active en Sun, organiseert christelijke jongerenvakanties in heel Europa!

BAS Travel - Vakantie informatie

Campingplaats met huurtent

De meeste van onze tenten zijn geschikt voor twee personen. Drie persoonstenten zijn beperkt beschikbaar. Als je alleen boekt kun je een éénpersoonstoeslag betalen van € 69, - zodat je alleen in je tent ligt. Als je hiervoor niet kiest dan krijg je een tent aangewezen op indeling en zul je deze delen met een reisgenoot. Mannen en vrouwen slapen altijd apart. De tenten zijn altijd van het type bungalettetent. Je kunt er gewoon in staan en je hebt voldoende ruimte voor je bagage. De tent is verder voorzien van echte bedden met matrassen, elektriciteit en een lamp. Op de campinglocaties vind je een gezamenlijke ruimte/tent waar je gezellig met z'n allen kan zitten. Daarnaast vind je er een gezamenlijke kooktent (met kookspullen, koelkasten etc.), waar je je maaltijden kan bereiden. Hiervoor hoef je dus zelf niks mee te nemen!

In de accommodaties en de bussen van Bas Travel zijn huisdieren niet toegestaan. Al onze activiteiten worden exclusief voor onze gasten georganiseerd. Het is dus niet mogelijk om zelf naar een gepubliceerde locatie af te reizen en je aan te sluiten bij onze groep met reizigers.

Extra gemak in tent?

Op sommige locaties is het mogelijk een lakenpakket bij te boeken, je hoeft dan geen slaapzak en kussen mee te nemen. Als dit op jou locatie mogelijk is, staat dit bij te boeken opties.